Whereever you are – be all there – We are nominated

When I let go of what I am I become what I might be

Åh det är en enorm glädje att få berätta att vårt företag Ragunda Red Granite är föreslaget som en av kandidaterna till Årets hållbara företag i Jämtlands län, ett pris som delas ut på den årliga jämtländska företagargalan Guldgalan.

Screenshot_20170830-090541

Känner ödmjukhet och tackar från djupet av mitt hjärta dig som nominerat ❤
Jag bestämde mig ganska snabbt att inte delta trots att kriterierna stämmer så väl in på vad jag vill att mitt företag ska stå för. Tillväxt och trygghet för både mig och min omgivning.

Kriterier för Hårets Hållbara Företag
Vinnaren är ett företag som arbetar för en hållbar tillväxt, som ser till framtid och trygghet för både sitt företag och sin omgivning. Företaget bygger sin verksamhet på ansvar och goda relationer, arbetar långsiktigt och integrerar de tre perspektiven social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet i sin verksamhet

Sommaren som varit har gett mig enorma utmaningar – vem blev jag med dem? Vilka har jag vid min sida när det verkligen gäller? Jag föll tillbaka i historien.  Företaget är en startup och än så länge känner jag att jag inte riktigt är där ännu på det vis jag vill vara, i nuet in mot framtiden.

50-Quotes-from-Dalai-Lama-600x399

Så jag har bestämt mig för att förändra saker i mitt företagande och plötsligt så har ett flertal möjligheter öppnat sig för mig. Nu har jag valt att gå vidare och tillsammans med femtio andra företag har jag fått möjligheten att förstärka mitt företag på en global arena och samtidigt kommer jag ingå i en vetenskaplig studie.

Jag är redo, är du?

next generation

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: