Låt andra se det du inte kan se…

Det är morgon och jag har vaknat . Ute är det oändligt vackert men jag ligger kvar under täcket.  Exakt idag , för ett år sedan beslöt jag mig för att kliva av det uppdrag jag brann för. Jag gav så otroligt mycket, hade kämpat i så många år men fick ingenting tillbaka. Ni som känner mig kanske vet hela historien men inte hur jag upplevde det. Jag saknade människor som trängde sig på och frågade och jag längtade efter människor som skulle möta min sorg på samma sätt som jag upplevde den.

Så jag släppte försiktigt in andra i mitt liv och lät dom se vad jag inte kunde se. Det är så viktigt att ha en stödjande miljö med människor ikring dig som du kan vara totalt ärlig inför och de människorna har jag sakta men säkert dragit till mig. Några finns i min absoluta närhet och några kom jag i kontakt med i samband med att jag började läsa en kvantfysisk utbildning.nassNär jag ser tillbaka i anteckningar från kurstillfället på mittuniversitet så har jag skrivit med stora bokstäver ”Nassim Haramein” och nu ni får jag möta honom, på riktigt!!

För första gången någonsin kommer den världsberömda fysikern, Nassim Haramein från Resonance Academy nu till Sverige. Ett år senare tack vare att vår kursanordnare, samarbetspartner och vän Jörgen Tranberg, inte släppte sin vision om att försöka skapa ett liv i global compassion

Nassims fysikforskning stöds nu med ökande bevis för att vårt universum är djupt anslutet, från en kvantmikroskala till en gravitationell makroskala in till varje individ på vår jord.  Haramein har med sin fysik överbryggat några av de största luckorna mellan kosmos och kvantfysik i världshistorien. Hans senaste upptäckter om våra holografiska universum inre inverkan, om oss själva, och vår kollektiva utveckling kommer garanterat att förändra hur du upplever dig själv och världen runt dig.

18198507_10155505245524573_2551110661274328118_n

Oavsett om du är expert på fysik eller bara har ett intresse för universum så kommer du här få möjlighet att lära dig om rymdens, tiden, energin och materiens grundläggande natur och hur hans holografiska masslösning är utvidgad till elektronmassorna i alla element i vår kropp.
Detta påverkar förstås vår förståelse om rollen av medvetande och skapelse.

Haramein som jag följt under en längre period utvecklar inte bara banbrytande teorier utan applicerar dem också till evolutionstekniken med energiresurser som skall rädda vår jord. Åhhhh detta gillar jag personligen.

Dessa dagar kommer öppna upp till en helt ny dimension av medvetenhet om hela universum. Plus att du kommer få bonusar som aldrig har blivit släppt och kommentarer från den nyligen släppta dokumentärfilmen The Connected Universe!

Titta på Connected Universe nu genom att besöka http://getconnected.resonance.is/

Screenshot_20170902-011134.png

Vad kan du förvänta dig då från från Nassims dryga 4 timmars föreläsning?
_ Fördjupade förklaringar om hans förenade fältteori
– Utdrag från filmen The Connected Universe
– Få banbrytande fakta och de senaste nyheter om sin tekniska utveckling
– Det kommer också erbjudas frågor och svar stund i slutet av dagarna.

Tylösands Eventsal blir också vårt gemensamma nav. Det är här vi kommer samlas för såväl invigning som avslutning, med en rad föreläsningar och till fyra underbara konserter med inbjudna artister, Ebbot Lundgren, Anna Christoffersson, Peter Elmberg, Elin Teilus, Jan Eric Ström och gruppen Pure Cor.

Där emellan väljer du dina favoriter ur ett helt fantastiskt program med skickliga föreläsare. Vad sägs om att Yoga med Malin Berghagen? Även om du kommer låta Nassim Haramein tänja på dina gränser kring vårt Universum, så kommer du även få möjlighet att utforska ditt ego under Katarina Mannheimers guidning. Eva Berlander lär dig allt om kärleksfull kommunikation, och här finns många, många fler som på ett underbart sätt låter dig utforska och upptäcka ditt inre och yttre universum.

Dagarna bjuder också på fördjupande workshops, morgonaktiviteter såsom yoga, meditation och Mindfulness Songs, god mat, tillfälle till ett avkopplande spa-besök eller en promenad vid havet. Allt detta ingår i det pris du betalar.

Dessutom kommer du under de fyra dagarna att få ett flertal spännande erbjudanden så att du kan fortsätta din utveckling tillsammans med oss och våra samarbetspartners på eventet. På så sätt bygger vi ringar på vattnet och skapar något bestående, vi vill ge dig mer än bara fyra dagars inspiration. Vi vill ge dig möjligheten till långsiktig förändring.

arrafin (2)
Syftet med Connecting Universes – Create a Life in Global Compassion tillsammans med Nassim är att skapa förändring. Att ge dig de verktyg du behöver för att hitta din egen livsväg samt tillsammans med en växande skara människor skapa en tillvaro präglad av tillit, samhörighet och compassion. En bättre värld helt enkelt; och varje förändring börjar med dig själv. Detta är ett unikt tillfälle att mötas för alla oss som vill leva ett liv i compassion och fördjupa vårt utforskande.

Varmt välkommen!

För mer information, registrering och boka plats se www.connectuniversesevent.com

Eller känner du mig och vill åka tillsammans med oss?  Texta eller maila gm119sweden@gmail.com  eller via Line gm119

Ps. Det går också att få din plats på avbetalning. För mer information om detta vänligen mejla till info@tranbergs.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: