Welcome to my home

Alla har nog en vision!

Man sitter kanske inte och skriver ner hur företaget ska växa eller hur man ska gå tillväga med tex ett arrangemang ( däremot har jag 20 konkreta råd hur man inte ska arrangera ) men man ser, såg något framför sig. ”Jag ska fanimej känna mig levande varje dag jag går till jobbet”  ”jag gör inte saker som inte är roliga”  ”jag ger inte upp förrän jag är nöjd med mig själv”

gm och v

I februari 2016 när Ragunda kommun hade En delegation på besök från BMC . Från vänster, min goda vän  Sirintarat Pattanachote , sekretare på Bangkok Metropolitan Council tillsammans med General Kanintorn Vongsarojana, en nära vän till General Chetta Thanajaro, vilka har gått samma militärskola, Jim Salomonsson Kommunfullmäktiges Ordförande, Robban och Jag. 

Har valt att gå från en anställning till eget företag. Gillar att styra över mitt liv och min tid.  Just nu är jag sååå glad att jag fick frågan av Bangkok Metropolitan Council att arrangera deras rundresa i Jämtland och Västernorrland nästa vecka, boka in upplevelser och agera toastmaster/guide och värdinna

Ska bli så himla kul att få umgås med er igen. Tack ❤

1504371593591.jpg

På söndag landar en delegation på 14 personer från Bangkok Metropolitan Council ledd av dess vice ordförande Nirunde Praditkul. Här på bilden på besök den 19 juli i Ragunda.
Tack så mycket för den fina Khon-mask gåvan jag fick.

Vi kommer att göra studiebesök hos företag och besöka Ragunda, Sollefteå, Åre och Östersunds kommun samt avsluta veckan i Stockholm hos Thailändska Ambassaden.
Förutom att agera som värd kommer jag också att representera organisationen Företagarna lokalt i Ragunda. Vi har en del företag i länet som vill exportera till Thailand och där  kan vi då få tillfälle, att på djupet se,  vad vi kan göra tillsammans

จงต้อนรับพวกเขา! till Sweden, Jämtland Härjedalen Västernorrland!

gm jonas

 

Ps. Har du internationellt besök på gång till din kommun eller till ditt företag, vill ha någon som koordinerar, väver, nätverkar, toastmastrar och är värd?
Hör av er till mig så ser vi om vi passar ihop 
 gm119sweden@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: