Two travel is to take a journey into oneself

– 3 dagars travel Retreat till Bispgården, Ragunda

När jag känner att jag behöver hitta tillbaka till mig själv så åker jag oftast på resor. Det kan vara långa eller korta. För mig innebär rörelsen i att resa en slags retreat från allt där jag istället kan fokusera på min inre röst som vill bli hörd.

Alla söker något utanför sig själv, till en början. Att resa iväg kan vara ett enkelt sätt till återhämtning. Jag vill verkligen rekommendera platsen där jag bor, Ragunda om reslusten faller på. Vi bor i en helt underbar dalgång , mitt emellan kust och fjäll , påminner lite om Norges vackra natur.

hammarstrand
Det finns iallafall helt fantastiska möjligheter här till att koppla av mentalt. Vi blir din lokala arrangör och du en aktiv medskapare i det du kan komma att få uppleva.
Oavsett om du är nyfiken nybörjare eller har många års erfarenhet av yoga/meditation så är du och ditt gäng välkommen att kontakta oss. Du har önskemålen – vi hjälper dig med resten.

 

bontin

Det här är fotot är taget vid Thailändska Paviljongen. Det är en bland de mest häftigaste platser jag brukar vistas på och jag kan inte riktigt sätt ord på känslan, den kan bara anas men hänger ihop med allt och kan bli till något mycket större än oss själva.  Vad blir inte möjligt här?!

MeditiaionVi har ett par tempel i Bispgården där Therevada munkar lever som jag gärna vill att ni ska få möta.  Det finns något i de här människorna som jag inte ser i så många andra människor. Något otroligt fridfullt.
IMGP4077

Tillsammans med munkarna kommer vi att meditera och utöva mindfullness.
Yoga, andingsövningar och HRV-mätningar sk  hjärt, rytm och variation mätningar ingår också och kommer utföras i en gammal fd skogsskola med naturstigar runt hörnet.

Vi ser fram emot att få leda dig till platserna där du kan få möta dig själv!  

cirkel

För bokning, frågor, logi och priser kontakta oss på
gm119sweden@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: