Nu är nu 

Förra veckan fick jag en kontorskuvös i Bispgården. Tack!
Idag firar jag att jag fått ett 3- årigt konsultuppdrag ett par timmar i månaden. Tack!
Bara älskar det här med att vara ny på jobbet, en massa dar!! Har du flera olika uppdragsgivare så är du ny på jobbet lite då och då. Att få utmana sig själv, träffa massa härliga människor, lära sig nya saker, få utlopp för kreativet och expandera. Här finns ingen chans att bli uttråkad.

20170723_002232

Här är jag och tre av våra Thailändska artister från i somras. För en stund släpper jag allt. Efter festivalen var jag så slut så jag kraschade på sängen i Magnus hus. Jag visste bara att det här var något vi skulle göra, där jag av egen önskan tagit på mig detta. Nu är nu. Det var mitt hjärtas väg.  

Var förbi Magnus igår. Förutom att han är en mycket nära vän till mig så är han också härligt bra att prata med.  Exakt vad som väntar vet vi aldrig när vi sätter oss ner mer än att han hjälper mig att fokusera på den sanning som vill göra sig hörd. Jag är lite av en högkänslig personlighet men när jag kan öppna mig för en annan människa så lugnar sig intrycken och det blir väldigt tydligt vilken roll jag tar. Ibland är jag inne i en jävligt skön period och då kör jag bara på. Ibland är jag inne i en mer blå period och då behöver jag stanna upp, se var jag befinner mig, se vad som är sant och inte.

berget mg

Har varit bekant med den här mannen i många år men för nästan exakt ett år sedan, bestämde vi oss för att ses och titta på lite intressanta projekt. Jag kommer ihåg att jag fascinerades otroligt mycket av hans konst att bygga växthus och den tanke som ligger bakom, i allt från organiskt material till  funktioner och hållbarhet.

Med en gemensam känsla av att vårt möte inte skett av en slump så bestämde vi oss för att jobba tillsammans. Jag visste inte vad jag skulle fråga om egentligen, men insikten fanns, utifrån ett impuls tänkande.

20170919_083708Växthuset Nemo – visst är det fint?  Fatta vilka möjligheter med ett sådant här växthus.
Det kan bli till något helt annat än enbart ett växthus. Mycket som kan gro!
20170919_083618

Förutom att han är den konstnär han är, så är jag så oerhört glad att han äntligen ( !!) , efter flera års djupgående inre arbete har börjat på att dela sin andra gåva med världen…

I takt med min inre resa,  att bli hel, när saker inte har harmoniserat i mig, eller runt mig, så har han funnits där. Jag har fått till mig den ena aha-upplevelsen efter den andra. Trots många olikheter finns också likheten, ibland är vi nästan som ett syskonpar , där allt är tvunget att levas ut för att kunna förstås och förmedlas.

Vi har båda expanderat under det här året, som varit bitivis smärtsamt men som också medfört fantastiska insikter för oss båda.

magnus

I går beslöt vi att ingå i ett fördjupat samarbete. Det är sånt som bara kan uppstå när vi är i sanning, med vårt inre.

Tack för att du är en sådan fin partner!


 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: