An arrow can only be shot by pulling it backwards

There is a thread woven throughout the stories of the past where all are pulled to its magnetic vortex to be rebalanced and recreated.

Jag vet inte ens var jag ska börja någonstans  eller vad jag ska skriva med tanke på allt som hände under ett par dagar. En festival återuppstod under fem dagar för att hedra kungen den femte, den 20 åriga kungliga Thailändska Paviljongen och Kungens 120 års besök till Utande.  Blir varm i hela hjärtat när jag tänker tillbaka på det kulturutbyte vi genomförde. Vi fick möjlighet att ha tre av thailands numberone superstars som gäster på vår fina scen. Så fantastiskt!

Songkran the Voice, AE Jirakorn, Toffy Workpoint – see you next time in Bangkok!

 

20170925_154517Lite fick dom också uppleva av Ragunda. Magnus visade Stugubygden – här på en liten roddtur och Chai passade på tillsammans med våra 19 turister att med Backeryds Buss köra in till Östersund, Åre och Norge.

20170723_001133

IMG_20170718_164722_227Hade ett väldigt trevligt möte för någon vecka sedan med  Östersunds thaiförening, markägare och kommunen med förhoppning att den grund vi lagt kan fortsätta att utvecklas hos thailändska intressenter. Vi får se vad det kan leda till.

wp-image-1333459493

20170925_151048

benji bananas

Åh,  det regnade en hel del, mest hela sommaren faktiskt. Sissi inspekterar bygget.
Åh, Benji, Benjamin Axel Tipmanoworn – you gonna go far – good luck with your grafic design studies. Work hard play hard!

20170726_152243 (2).jpgVi städar undan efter festivalen – första dagen det var lite värme i luften! Dom bästa hjälpredorna hade vi dessutom med oss. 

20170717_211302


Och nu, imorgon, så monterar  jag och Magnus ner den här fina scenen.

Första skissen gjordes den 5 juni och den 18 juli stod den klar designed and built by Virvelkraft.  Vi handlade så mycket som möjligt hos lokala företag. Den är inoljad med ägg, tjära, linolja, vatten och pigment. Ett organiskt bygge. Den är egentligen byggd för platsen men vi monterar nu ner den. Den går ju helt klart transporteras och byggas upp igen, till en annan festival, en annan plats eller till ett annat land …

varmt och hjärtligt tack till er som hjälpte till i Utanede i somras! Ha en fin höst!

20170923_144552 (1)Hösten innebär för mig återhämtning. En skön vila! Det är en betraktelse av livets rörelse, att allt händer i relation, av en orsak, som många gånger går bortom logiken.
Just nu känner jag mig bokstavligen som en annan person, från en verklighet in i en annan verklighet, som slutligen har landat i sig själv igen, en person jag saknat i åratal.

”When life is dragging you back into difficulties it means it´s going to launch into something great. So just focus and ceep aiming”

Livet kan bli vackert!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: