Inspire for you!

Det mest entusiasmerande är att få dela sin passion med lika passionerade kollegor. De senaste månaderna har saker bara hänt, flyt är en sak men flow är en annan och när jag är i den fasen så tänker jag inte, jag har inget behov av sökande efter rätt eller fel, dömande eller ego,  utan saker bara händer.

Har tackat ja till två nya uppdrag och samtidigt också valt bort två stycken som jag  känner starkt för men ibland måste man släppa vissa drömmar.  Har dock lyckats göra en ganska behaglig fördelning  och samtidigt ha utrymme för Thailand och det som pågår där.

Det ena uppdraget är på ServaNet som kommunikations koordinator för Ragunda och Strömsunds områden med fokus på byggnationsfaserna. Är både i Sundsvall och i Stugun. Fiber är en helt ny värld för mig och mitt i allt så upptäckte jag hur roligt det var att göra det begripligt. Att få jobba med en intressant utveckling inom högteknologi är spännande.

I början av november bestämde jag mig ta uppdraget ett par dagar i veckan, passande nog på Give me Fibre day som firas varje år över hela världen.  Man firar att det är födelsedagen till Nobelprisvinnaren Sir Charles Kuen Kao, mannen som förändrade hur världen kommunicerar, genom att överföra ljus i fibrer för optisk kommunikation.

Det andra uppdraget blev klart häromdagen.  I januari så ansluter jag mig  ett par dagar i månaden till Lisa Fröbel och Inspire 4eu som arbetar med social innovation, offentligt utvecklingskapital, strategier och projekt. Har ju alltid varit som fascinerad av EU-projekt och har träffat Lisa i olika sammanhang genom åren.  Känns roligt att få arbeta med Inspire 4eu  som är ett framtidsföretag med EU och världen som arena och det ger mig  energi och inspiration!

Gillar verkligen ordet Inspiration och dess betydelse , av latin inspiro, inblåsa, väcka liv i. Historiskt – en ingivelse

 ”Gör vad du älskar och du kommer aldrig arbeta en dag i ditt liv” 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: