Reseerbjudande 

Idag är det lite över åtta månader sedan jag och Magnus förväntansfulla satt ombord på Thai Airways mot Thailand. Det är som en dröm som ännu känns som ett gränsfall att det hänt på riktigt.

Men det var på riktigt. Efter intensivt mailande och linande med Euro Sun Sea Sand under december så blev jag officiellt Euro Sun Sea Sand Nordic partner den 1 januari. Innan dess var jag och förblev en test i en parallell värld.

Kultur är själens språk och det var kulturen jag testades på. Har gruvat mig så inför det här inlägget och dragit ut på det. Men det blir kanske lätt så när man befinner sig i något som är för vackert att sätta ord på.

Thap Sakea och Prachup Khiri Khan provinsen är verkligen ett vacker plats. Här växer en ny by fram som du liksom vi kan bli en del av. Vackra hus och intressant arkitektur.

Under två nätter bodde vi alldeles i närheten av byggarbetsplatsen. Vi var bland de första att delta i en ceremoni, välsigna området, ge blommor och rökelse till det äldsta trädet. Ryser nästan vid tanken på att trädet stått där så länge. Nä det går inte att ta in.

Under våren reser vi ner igen. Under tre dagar ser jag fram emot att visa runt dig som funderar på att ev köpa en fastighet i Thailand

Just den delen ser jag verkligen fram emot. Känns så enormt roligt bara att få visa runt bland alla upplevelser jag själv varit en del av. Få visa det absoluta gränslösa. Kanske du själv, eller någon du känner som du vet ska till Thailand?

Vore så otroligt roligt om jag faktiskt kan inspirera någon att åka dit och uppleva det vi själva upplevt!

Kontakta mig på gm119sweden@gmail.com så sänder jag program och upplägg.

Sawasdii kaa 🙏

För mer information om husprojekten se http://eurosunseasand.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: