När resan är mer värd än målet – the choise!

”Släpp det gamla, gå in i det nya med nya utmaningar, säkrare förutsättningar och med ny energi. Viktigt att huvud och kroppen får sin tid. Det har varit 0-300 på två år för dig. Tror inte många skulle fixat det så långt som du fixat det. Min bästa vän! Du kommer tillbaka, starkare och klokare. Kram! ”

Dom senaste veckorna har haft något otäckt tomt över sig. Jag ska avslöja hemligheten med livet. Allt handlar om beslut! Varje val man gör leder till ett nytt val. Å varje val kan ändra varje val du gör i ditt liv.

facebook_1517089858479

Tomhet är ett tillstånd jag hamnar i när jag måste ta beslut som jag inte riktigt är bekväm med. Även om jag lyckats genomföra det många drömmer om så var det något tomt över situationen. Avtalen låg där men jag kände mig så fruktansvärt oinspirerad till att skriva under något som var så lönlöst att försöka styra och kontrollera eftersom jag inte kan det. Att lägga så mycket känslor i något där jag inte har full kontroll , finns inget sämre att lägga sin energi på.

Jag tror det är viktigt att komma ihåg, att ska man ge sig i kast med större projekt så ska man faktiskt prova ett tag. Det är inte en förlust om man sedan bestämmer sig för att det här var inte min grej. Det är istället en gåva. Då vet du! Ingenting hindrar eller att jag fortsätter i en annan roll, att vara en del i dessa platser , på ett annat vis, för det jag skriver om är faktiskt platser i mitt hjärta som betyder någonting.

Trots mina allra närmaste kollegor i Thailands uppmuntran under det gågna året har jag nu valt att tacka nej på det sätt som låg i avtalen och en ny fas i mitt liv har tagit vid och jag är så glad för det. Länge sedan känt mig så kreativ som den senaste månaden. Jag är inne i så många olika roliga jobbprojekt i Sverige och på hemmaplan.

Jag lever just nu också i det hus och i den dalgång jag älskar. Det är bra. En bas. Naturen ger tillbaka också här. Tillbaka i rötter, jorden och naturen. Känslan av att det du skapar i och omkring ditt hem ger tillbaka. Oavsett årstiderna, så var det faktiskt värt det.

Med ny kraft tar jag mig nu an nya uppdrag där det är upp till mig även om jag inte har den energin jag hade inom mig för ett år sedan. Den energin jag behövde för att göra det omöjliga möjligt.

Hur som, jag väljer släppa taget och bara vara, likt naturen och att se möjligheten vi fick som vackert! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: