Hexagons Are as Close as Science Gets to Magic – det här med ärlighet

Den här veckan har varit lite speciell. Både bra och dålig på samma gång. Jobbmässigt väldigt bra. Privat mindre bra och svackan har varit så obeskrivligt stark denna gång. Jag har börjat en 21 dagars detox bland annat.

Jag har påbörjat designa marknadsföringen till vårt världsledande forskarteam och igångsatt en blogg för projektet Home of Internet of Sports ( öppnas 1/4 ) . Det är samarbeten där jag fått helt fria händer att göra det på ett sätt som passar mig.

Gränsen är hårfin när man jobbar med marknadsföring och dessutom är egen företagare. Man är sitt företag dygnet runt och det är lätt att göra smygreklam. Men det är en himla märklig känsla att bli jämförd med sig själv. Varför man håller på såhär? Att andra kanske får ångest för det ser ut som man lever ett så glassigt liv. Just därför gör det lite extra ont när någon man gillar skriver så . Självklart förstår jag grunden i det. Men jag är en känslig person och kommer antagligen behöva leva med den känsligheten för resten av mitt liv.

Det är många människors dröm att få kominbera resor och eget företag. Men det finns en baksida med allt resande också. Det är tröttsamt och enormt tråkigt att bo på hotell i jobbsammanhang. Varannan vecka borta.

Att få bli samarbetspartner till Nationellt Vintercentrum och Alpina är ändå bland det häftigaste i jobbväg som hänt mig och allt har än så länge varit så inspirerande och därför känner jag att jag kan skriva helhjärtat om det. Jag kan inte annat än känna tacksamet över det.

Numera gör jag bara inlägg med äkthet och dom inläggen kan jag endast skriva om det är något jag verkligen står och brinner för. Det är mina samarbeten som gör att jag kan skriva och göra inlägg.

Min passion här i livet är att uttrycka att allt är möjligt och jag vill gärna inspirera unga kvinnor att våga välja en annan väg. Att jobba med forskning, innovationer och teknikyrken. I maj kommer Home of Internet of Sports tillsammans med Alpina landslaget att bjuda in till en heldag på Alpina Nationalarenan i syfte att göra teknik lättillgänglit för tjejer. Uppmuntra till kreativt/nyskapande tänkande – intressera kvinnor för att utveckla något de själva vill använda tillsammans med vårt forskarteam.

Alla kan vi göra något. Jag ser så mycket framemot vad som väntar den här projektperioden. Jag måste göra vad som känns rätt för projektet och mig. Därav namnet Science & hexagons. Att förmedla vår forskning genom hexagonalt tänkande. Våra forskare är världsledande i att ta fram nya banbrytande produkter i samarbete med det Alpina Landslaget inför VM 2019 och till olika företag i region Jämtland Härjedalen.

Hexagonen är den sammanbidnande länken, den förenade strukturen som finns i allt. Från cellnivå till universum. Från snöfligans struktur, biets honungskakor och ja till hela naturens struktur. Vi har alla kommit hit till jorden och ingen vet egentligen varför. Vi gör alla så gott vi kan.

Fysik är nyckeln – Välkommen att besöka oss i Åre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: