Följ tonen som tonar för dig

Jag vill bli bättre på att höra, inte vad som sägs i ord utan verkligen lyssna till känslan som väcks inom mig. Vad är det som känns roligt, vad väljer jag att följa, vad känns inspirerande. Blir jag rörd agerar jag.  Det är en känsla jag alltid går på och som jag litar på kommer leda mig rätt.

Ibland behöver energin rensas vilket jag har hållit på med i flera månader.  Det har verkligen tagit emot, för jag lovade ju mig själv att Thailand kanske får bli en del av min historia. Men tack vare en god vän, som är bland mina närmaste, åkte vi tillsammans dit. Vet varken om det var slump eller  ödet men jag möttes ifallafall av Thailändare bosatta i Holland med orden ”Vad glad jag äntligen är att få träffa dig. Äntligen. Jag är så tacksam”. Vi vill att just du visar oss Thailändska Paviljongen.

Å då var det kört och jag blev rörd. När tecken visar sig, att det är något du inte ska ge upp, att det är något du ska syssla med och det ena leder till det andra och DU väljer! Just det, gör det så magiskt.

297533_188378394562542_7246811_n

Så kul att jag får vara ambassadör och välkomna fonden Thai Swedish Fondation 1897 till Ragunda.  Fondens medlemmar som  öppnade sitt hjärta för mig och  gjorde det möjligt att agera på en Thailändsk marknad. Fondens ordförande General Chetta Thanjaro var också fd arméchef i Thailand tillika grundare av fonden och den man som såg till att det samlades in 18 miljoner för att det överhuvudtaget skulle vara möjligt att bygga den Thailändska Paviljongen i Utanede.  All heder till dig generalen.  Bilder sedan tidigare år

IMG_1975

13775775_871876626280095_826167582884618475_n (1)

Nu har jag bestämt mig för att lyssna. Lyssna utan förväntingar. Att strunta i egohjärnan. Att vara stark och veta vad jag kan. Veta sitt eget värde. Det handlar om att förstå. Våga följa det stora steget och sin inre vägledning. Om vi inte följer den blir vi sjuka. Lyssna och samtidigt bara göra. Alltid ödmjukt, vilket går hem i det här sammanhanget .

Det är sällan  jag mår jag så himla bra som när jag får byta kontorsstolen mot att vara ute och möta människor på riktigt. Oavsett om det är entreprenörer, turister eller Thailändare. Jag bor i den vackraste idyllen, i mitten av Sverige, i Ragunda kommun i Bispgården, Jämtlands län. Här bygger jag lokalt min verksamhet. Förutom olika projektuppdrag utvecklar jag mitt företag med olika korskopplingar, däribland ett växthus!

Jag tror det här kommer bli riktigt bra – Ha en underbar sommar!

20171004_094656.png

”Varhelst du är var den platsens själ” – Rumi

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: